Ta en titt på trailern för ”Jönssonligan kommer tillbaka"

Från sajten:


I vinter kommer nog många svenskar att bänka sig i biosalongen för att se den kommande “Jönssonligan kommer tillbaka” och nu har SF släppt en första trailer.

Finns det något svenskare än Jönssonligan? Ja det kanske skulle vara Sällskapsresan då men i vinter är det dags för en ny film som tar oss tillbaka till klassikerna. Det blir den fantastiska Robert Gustafsson som axlar rollen som Charles-Ingvar “Sickan” Jönsson, Jonas Karlsson spelar Vanheden, Anders Jansson spelar Dynamit-Harry och Jennie Silfverhjelm spelar Doris.

Efter år på flykt återförenas Sickan med Vanheden, Harry och Doris för en ny kupp. Planen, tajmad in i minsta detalj, är att stjäla ett komplett T-Rex-skelett från Naturhistoriska museet och sälja det till den skrupelfrie affärsmannen Wall Enberg (Johan Rabaeus) för 320 miljoner kronor. De har dock inte räknat med Rigmor Gren (Lotta Tejle), en åldrad kriminalare, besatt av idén att ställa Jönsson inför rätta innan hon själv går i pension.

“Jönssonligan kommer tillbaka” har biopremiär den 6 december och av trailern att döma så kan det här faktiskt bli riktigt bra och mysfaktor att vinjetten är tillbaka.

3 gillningar

Det ser verkligen mysigt ut och precis vad jag tänker när jag tänker på Jönsonligan. Möjligen kan man argumentera för att dom gamla filmerna inte behöver göras igen, men för mig blir det nästan en nostalgitripp.

4 gillningar

Räcker bra med originalet för nostalgi :heart_eyes:

Kan de inte bara döpa filmen till något annat…

Gustavssonligan :laughing: och 3 nya figurer som också är roliga