SwitchBot lanserar en rund utomhuskamera

Från sajten:
image

Är du på jakt efter en lättinstallerad utomhuskamera med solpanel? Då kanske nya prisvärda utomhuskameran från SwitchBot kan vara ett alternativ för dig.

SwitchBot Outdoor Spotlight Cam är en ny utomhuskamera från företaget som börjat leverera fler och fler prylar för våra smarta hem. Kameran har ett inbyggt batteri på 10 000 mAh och det finns även en tillhörande solpanel att köpa till om så önskas. En timmes sol ska ge en veckas standbytid. Väljs enbart batteridrift ska detta räcka i upp till 90 dagar.

Upplösningen ligger på 1080p och en inbyggd högtalare på 100 decibel ska kunna skrämma iväg de flesta oönskade besökare. Det är också möjligt att få till mörkerseende i färg via de inbyggda LED-spottarna. Även infrarött läge finns för när mörkret gjort sitt intåg. Kameran kan installeras på olika sätt, antingen med skruvar, dubbelhäftande tejp eller via en tripod. Med fäste påminner den en hel del om Fibaros rörelsesensor…

Inbyggd AI finns också som hanterar bilder snabbare och mer korrekt jämfört med molntjänster. Lokal lagring stöds via microSD upp till 256 GB. Även detektering av människor och djur finns att tillgå. Tvåvägskommunikation är givetvis också möjligt.

Rekommenderat pris är 99,99 euro och utomhuskameran finns att köpa direkt från företagets hemsida.

Källa: SwitchBot

Galleri

1 gillning