SwitchBot Curtain 3 är den nya versionen av gardinmotorn

Från sajten:
image

Att motorisera sina gardiner är smart på många sätt och nu har SwitchBot en ny version på gång av sin lättmonterade motor. Som dessutom ska vara tystare.

SwitchBot är företaget som började tillverka en del mindre prylar som förenklade vardagen. Nu har de ett betydligt bredare sortiment med mängder av produkter för det smarta hemmet. En av dessa är en motor som ser till att dina gardiner kan skötas automatiskt. Nu väntas en ny version av denna gardinmotor inom kort vid namn SwitchBot Curtain 3 som ska vara både starkare och tystare (45 decibel 1 meter från motorn).

SwitchBot Curtain 3 passar tre olika sorters gardinskenor; Rod Rail, U Rail samt I Rail och hur dessa ser ut framgår av bilden ovan. Den nya motorn ska klara av dubbelt så tunga tyger (upp till 16 kg) och röra sig tystare (25 decibel) tack vare ett nytt läge där motorn rör sig saktare. En annan nyhet är dessutom att det finns en liten solpanel som tillbehör till denna vilket innebär att användaren inte behöver ladda upp batteriet i motorn manuellt. Anslutning via Bluetooth Low Energy och via deras gateway fås möjlighet till kontroll utanför hemmet.

Rekommenderat pris för SwitchBot Curtain 3 är 89,99 euro och för Solar Panel 25,99 euro och planerad lansering är i slutet av augusti.

Vi har tidigare testat version av 2 av SwitchBot Curtain och den recensionen hittar du här.

Källa: The Verge

1 gillning

Sjukt sugen på dessa eller liknande, men priser tar emot lite då jag behöver 4st :money_with_wings:

Men samtidigt, en riktig motor kostar ju miljarder.

Vi har några stycken av Curtain 2, låter lovande om de är lite starkare, i sovrummet har jag fått sätta 2 stycken motorer på samma gardin, bara för att en inte orkade med.
Så kanske får blir dessa till vardagsrummet, med 11,5 m skena :smiley: