Swedish Match lanserar Small Batch Bloody Mary

Från sajten:
image

Bloody Mary är en bra trevlig drink men frågan är hur den är om man tar den tomatfyllda smaken till snusprillan? Just detta har General Match gjort och har nu släppt Small Batch Bloody Mary.

Small Batch är en serie snus från Swedish Match där de experimenterar ordentligt med smakerna och totalt har nu 31 olika sorter gjorts och den senaste smaken är Bloody Mary. Snuset har en smak med inslag av tomatjuice, svartpeppar, koriander och pepparrot. Den nya sorten går att beställa från deras hemsida redan idag och den kommer endast gå att köpa under en begränsad period.

En dosa kostar 45 kronor, ett 5-pack ligger på 199 kronor och vill du ha 15 dosor så landar det på 549 kronor. Den tidigare smaken från förra månaden, Spicy Guava finns fortfarande kvar i sortimentet om du vill testa den med.

Källa Swedish Match

Låter ärligt talat förjävligt :smile:
Ser fram emot @katho recension :+1:

1 gillning

Beställde en direkt imorse jag med =)

1 gillning

Låter underbart tycker jag. :rofl:

Jag kan nog inte räkna på fingrarna hur många Small Batch som jag har vaskat, likt förbannat fortsätter jag köpa dem haha. Finns verkligen bara General One för mig, den blåa och bruna påsarna är det godaste som finns.

1 gillning

Man måste ju prova!

2 gillningar

Den var fan inte dum alltså. Sen om det smakar Bloody Mary vettefasen :joy:

2 gillningar

Var inget fel på den iallafall. :slight_smile:

1 gillning

Gillar den också faktiskt!