Sweden Rock och Live Brands Factory lanserar rom inför 30-årsjubileumet

Från sajten:
image

I samband med Rock festivalen Sweden Rock brukar det lanseras en portfölj av egenbrandade alkoholhaltiga drycker. Även så inför 30-årsjubileumet.

En av de mer populära av lanseringarna var 2017 när Sweden Rock Holy Spirit Rum 15 YO lanserades. Sofia Lindqvist Lacinai, vice VD och marknadschef på Sweden Rock berättar att:

Sedan den tog slut i lager är det väldigt många som hört av sig och undrat över när uppföljaren kommer.

Sofia fortsätter med:

Det kändes därför som perfekt tajming att lansera den nya, men närbesläktade, Sweden Rock Spirits Premium Dark Rum lagom till det stundande 30-årsjubileumet.

Sweden Rock Spirits Premium Dark Rum har utvecklats tillsammans med Live Brands Factory. Romen ska vara välbalanserad av en mix av olika romsorter från Dominikanska Republiken, lagringen är på 15 år och smaken beskrivs med orden “toner av vanilj, knäck och torkad tropisk frukt” och andra fina ord som “När romen fått omfamna smaklökarna en stund framträder en varm och rund smak med mörk choklad och russin i framkant”.

Säljstart är i dag 9/11 kl.10 och hittas på Systembolaget här eller på nummer 58613 Priset är 499 kronor.

Källa: Mynewsdesk

 

@Micke_Rehn

ja köpte ett gäng rött o vitt när de va 20’års jubileum , kanske blir värda pengar bland inbitna rockare !! :relaxed:

1 gillning

Jag hoppades samma med det här vinet

Men det smakar rävgift och kostar fortfarande bara. 119kr :frowning:
Vi får ge det några år till :laughing:

1 gillning

har oxå den , o kizz o några till .. limted men de verkar inte spela nån roll , rock vinet måste nog säljas till nån fanatiker av festivalen , dom andra ska ja spara livet ut , bara för att :face_with_peeking_eye:

1 gillning