Svenska Plejd lanserar egna belysningsarmaturer

Från sajten:
image

Plejd kommer att visa upp nya produkter på Elfack 2023 i Göteborg. Företaget utökar sitt sortiment med ett antal nya egna belysningsarmaturer och en ljusslinga.

Svenska företaget Plejd nämnde i samband med sin senaste finansiella rapport att de avsåg att visa upp nyheter på branschmässan Elfack 2023 som går av stapeln i Göteborg med start imorgon den 9 maj.

Via ett inlägg i deras egna Twitter-flöde får vi nu se att det är nya belysningsprodukter i form av två olika spotlights, en ljusslinga samt väggbelysning för utomhusbruk. De nya produkterna som ska visas är:

  • Downlight Tilt, DWN-01
  • Downlight Deep, DWN-02
  • LED Strip, LST-01
  • Wall Light, OUT-01

Discover our new luminaire series!⭐️We are launching a luminaire series that makes adjustable color temperature available to everyone. Read more about our new products on https://t.co/GTYASIoS4b pic.twitter.com/vXHSQAI6zL

— Plejd (@plejd) May 8, 2023

Utomhusbelysningen Wall Light, OUT-01 kommer dessutom i tre olika färger, grå, vit och svart. Spotlighten Downlight Tilt kan mycket riktigt vinklas för mer riktad belysning och Downlight Deep samt den föregående har inbyggd dimmerfunktionalitet.

Just nu har vi problem med att komma åt respektive produkter på hemsidan för mer information om men lovar att följa upp det när det blir möjligt.

Vad tror ni om dessa nyheter för det smarta hemmet?

Källa: Plejd

Galleri

Snabba pengar (på lata installatörer) istället för att utveckla den egna produkten. Den fega och lätta vägen. Sannolikt kinesisk ODM med höga marginaler.

Plejd har ju länge slagit sig för bröstet att utveckling sker i Göteborg och tillverkning i Sverige (framförallt Skåne tror jag jag har läst någonstans). Varför skulle detta vara annorlunda?

Enligt PM är det utvecklat inhouse