Svenska Earin lanserar nästa generations True Wireless

Från sajten:
image

Det malmöbaserade bolaget Earin har äran att titulera sig tillverkarna av världens första True Wireless-lurarna med sina M-1 2015.

Om vi ska vara stolta eller förbanna dem efter alla True Wireless som pumpas ut på marknaden idag är en fråga var och en får ta ställning till. Earin har senaste åren jobbar på att ta fram den nya generationens trådlösa lurar och lanserar dem nu. A-3 ska leverera högklassigt ljud genom 14,3 millimeters element som pumpar 20 procent mer luft än vad vi är vana att se i andra lurar.

De har en avskalad och öppen Skandinavisk design som är optimerad för att både stänga ute och släppa igenom omgivningens ljud. De minimala hörlurarna kommer i ett nätt etui i aluminium som kan ge lurarna upp till 30 timmars spelande med 5 timmar per laddning. Etuiet laddas upp med USB-C eller Qi.

Det som gör lurarna nästa generation är att de är utrustade med rörelsesensorer som känner av kroppsrörelser och vibrationer från tal, vilket då kan reglera transparensen och volymen ifrån vad du gör eller vill göra, till exempel om du pratar med någon eller vill svara i telefon via lurarna så sköts det automatiskt. De har också IP52-klassning för att motstå både svett och regn.

Earin A-3 finns att beställa via företagets hemsida för 2 495 kronor redan nu om du stöttar dem via Kickstarter. Andra kan köpa dem nångång under första kvartalet.

Via: Earin.