Svensk regissör klar för pilotavsnittet av The Last of Us

Från sajten:
image

HBO och Sony har sedan tidigare annonserat att de producerar en TV-serieversion av succéspelet The Last of Us och nu är det även klart vem som regisserar.

Inte nog med att Craig Mazin, manusförfattaren från en av tidernas mest välgjorda TV-serier Chernobyl (HBO, 2019), skriver manus. Nu har även regissören från samma serie – Johan Renck – knutits till projektet.

Förutom Chernobyl har Renck tidigare regisserat avsnitt av bl.a. Breaking Bad, The Walking Dead, Bloodline och Vikings. Han har även musikkarriär bakom sig under namnet Stakka Bo.

Med tanke på vilka som är inblandade i produktionen verkar det onekligen finnas potential för att detta ska bli något riktigt bra.

Via: Gamereactor

6 gillningar

Oj vad intressant det genast blev!

2 gillningar

Omg, Omg, Omg!!! :nerd_face::nerd_face::nerd_face:

2 gillningar

Finns denna Chernobyl bara på HBO?

Finns hos C More också.

1 gillning

Tack!
Doh, har ingen av dom :frowning: och vill inte starta en ny HBO pren på TV bara för den… eller finns det några andra bra filmer eller serier förutom GoT då. Varit väldigt snålt tidigare, mest gammalt som man redan sett.

Man brukar alltid kunna få en gratismånad hos C More, prova. :slight_smile:

1 gillning

Har redan utnyttjat det på bägge :slight_smile:

Kanske ska vänta med HBO tills denna har kommit.

Använd en annan email-adress bara. :wink:

1 gillning

Bra ide, ska prova om det går då namnet måste anges också, kanske ska ange brorsans namn ist :slight_smile:

Går bara på email har jag för mig. Har du Gmail kan du slänga in lite punkter bara i adressen.
https://support.google.com/mail/answer/7436150

1 gillning

Har en 5-6 emailadresser så det ska nog fixa sig :slight_smile:

Killing Eve finns på HBO. En riktigt bra serie.

1 gillning

Då så, får väl prova igen så snart det blir en regnig vecka :slight_smile:

Från sajten:
image

Serien på det hyllade spelet ”Last Of Us” håller fortfarande på att spelas in enligt regissör.

Kantemir Balagov är regissör för pilotavsnittet till filmatiseringen av det kända spelet på Playstation. I en intervju med Cold avslöjar han att serien fortfarande är under produktion och att han tror att premiären blir av tidigt nästa år.

🚨 HBO filming scenes for #TheLastofUs.

They scream “Freedom!” and “F*ck Fedra!” pic.twitter.com/iYBF2wdCHI

— The Last of Us TV (@TheLastofUsTV) May 5, 2022

Även om mycket kan hända tills dess får vi hoppas att Kantemir har rätt. På Twitter har vi även fått ta del av en liten videosnutt från inspelningen.

Via: FZ

1 gillning

Från sajten:
image

HBO avslöjar två kända karaktärer från spelet och vilka som ska axla rollerna i kommande serien.

HBO har avslöjat en handfull detaljer om deras kommande serie Last of Us. Bröderna Henry och Sam som är kända från första spelet är med och kommer spelas av Lamar Johnson och Keivonn Woodard. Deras bakgrundshistoria kommer förändras en aning för serien och en annan detalj är att skådespelaren Keivonn Woodard som spelar Sam är döv.

IGN: Henry will be played by Lamar Johnson, while his younger brother, Sam, will be portrayed by Keivonn Woodard.

In the HBO Max adaptation, Joel and Ellie apparently encounter Henry and Sam in Kansas City instead of Pittsburgh. pic.twitter.com/ausvtuCj6r

— The Last of Us HBO – Status (@HBOsTheLastofUs) August 10, 2022

Det kommer troligtvis innebära att karaktären Sam kommer att vara döv i serien även om HBO inte avslöjat något om det. Andra detaljer som avslöjats är att mötet med Henry och Sam utspelar sig i Kansas City istället för Pittsburgh. Även nya karaktärer kommer introduceras i serien som inte har varit med i spelen.

Via: Eurogamer

Från sajten:


Då var dagen äntligen här och nu har HBO Max bjudit på en teasertrailer för den kommande serien The Last of Us som lanseras på streamingtjänsten under 2023.

Det finns totalt två spel i The Last of Us-serien och båda två har hyllats till skyarna och undertecknad kan nog säga att de är bland de bästa spel som gjorts. Spelen har en fantastisk story som gör att det inte går att sluta spela och man både skakar av skräck, skrattar och gråter i spelet. Eftersom det är en så fantastisk story så måste ju alla som inte spelar tv-spel få uppleva den med och det kommer alla kunna göra någon gång under nästa år. HBO Max har nu släppt en första teasertrailer för The Last of Us och vi blev inte besvikna av teasern.

Pedro Pascal axlar rollen som Joel och Bella Ramsey spelar Ellie. Med i serien har vi även den fantastiska Nick Offerman som Bill och första säsongen (om det nu blir flera) är på totalt 10 avsnitt.

Frågan är om man skall spela spelet först eller titta på serien först.

SPELA SPELENNNNNNN!!!

Då blir jag klar någon gång runt år 2036.