Surfplattan Redmi Tab är skonsam mot ögonen

Från sajten:
image

Den första surfplattan från varumärket Redmi har presenterats. Surfplattan Redmi Tab kommer i olika färger och har stöd för Dolby Atmos via de fyra högtalarna.

Redmi, som är ett varumärke inom Xiaomi har förärats med en egen surfplatta. Redmi Tab har en display på 10.61″ och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz.

Redmi Pad

Dolby Atmos och fyra högtalare ser till att det går att njuta av både musik och visuella medier. Redmi Tab är dessutom den första surfplattan som fått certifieringen SGS Low Visual Fatigue som ska fungera mot trötta ögon. Den är också certifierad mot svagt ljus från TÜV Rheinland vilket skyddar ögonen och ger en mer komfortabel upplevelse vid användning.

Framtill finns en 8 MP kamera med ultravidvinkel (105°) samt FocusFrame-teknologi vilket gör att surfplattan lämpar sig för gruppvideosamtal. Ett stort batteri på 8.000 mAh och en medföljande laddare på på 22.5 W stöder 18 W snabbladdning.

Rekommenderat pris är 279 euro och den säljs från och med i dag via Xiaomis officiella kanaler.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Redmi Pad
Redmi Pad
Redmi Pad
Redmi Pad

Hmm kanske kan vara en kandidat till då min fru vill ha en surfplatta då hennes Galaxy Tab3 10.1 varit obrukbar ett antal år och behovet av en fungerande platta har återkommit nu med barnen som blivit 4år. Frågan är hur mkt som skiljer mellan denna och Xiaomi Pad5. Vilken man får "most bang for the buck" med?
Någon annat alternativ man bör kika på? Kollat lite på Nokias T20 med men känns lite för billig ändå.

Behövs det nu och i närtid had jag köpt en Pad 5. Har själv en Pad 5 Pro och den är fantastisk på alla sätt och vis och väldigt prisvärd :slight_smile:

1 gillning