Styr smart med nya Aqara Cube T1 Pro

Från sajten:
image

Det finns många sätt att styra och kontrollera sitt smarta hem på. Ett av de mer kreativa är med hjälp av Aqara Cube T1 Pro som nu ser ut att närma sig en europeisk lansering.

Aqara Cube T1 Pro är, precis som sin föregångare, ett kreativt sätt att styra och kontrollera sitt smarta hem på. Enheten ansluts till en kompatibel hubb med Zigbee 3.0 från Aqara och ger sedan flera olika möjligheter att styra anslutna produkter på.

Aqara Cube T1 Pro

Ansluten till en Zigbee 3.0 hubb så finns stöd för Apple Home, Amazon Alexa samt IFTTT. Enheten har också stöd för OTA-uppdateringar (Over The Air) vilket innebär att nya funktioner kan adderas. Den kommer också att få stöd för Matter när denna uppdatering skickas ut till Aqaras produkter.

Kubens sex olika sidor kan användas för att styra olika scener eller enheter i hemmet. Genom att vrida, skaka, knacka, knuffa kan olika händelser aktiveras i ditt smarta hem. Ta en titt på nedanstående video som visar på de många möjligheterna.

Rekommenderat pris för Aqara Cube T1 Pro är 27,99 euro och vi återkommer när vi har svenskt lanseringsdatum samt lokalt pris. Kan vara att vi även återkommer inom kort med en recension av Aqara Cube T1 Pro 😃

Sugen på att köpa en?

Källa: Pressmeddelande