Styr golvvärmen med din röst

Från sajten:
image

Sugen på att styra din golvvärme med rösten? Nu finns en lösning för detta också!

Från företaget nVent kommer Raychem Senz Wifi som är den nya generationens golvvärmetermostat. Denna golvvärmetermostat har en inbyggd fyrfärgs kapacitiv skärm med touch- och swipefunktioner på skärmen. Nu har man släppt en uppdaterad version som har stöd för såväl Google Assistent som Amazon Alexa. Uppkoppling sker via wifi till ditt nätverk och således krävs ingen extra hub eller gateway för styrning av golvvärmen.

Touchskärmen bjuder på stora ikoner och enkel navigering. Via den tillhörande Senz-Wifi appen kan du ställa önskade temperaturer, ändra driftläge, ställa in semesterläge, veckoprogram samt övervaka energikonsumtionen (vecka, månad el år).

Raychem Senz Wifi känner av om ett fönster är öppet och och justerar värmen utifrån denna information. För extra bekvämlighet beräknar golvvärmetermostaten när den ska starta för att uppnå önskad temperatur.

nVent RAYCHEM SENZ WIFI svart nVent RAYCHEM SENZ WIFI vit

Sju driftlägen:

  • 3 förprogrammerade, redigerbara veckoprogram
  • 1 konstantläge, dvs kontinuerligt on-off
  • 1 flexibel boost (flexibel och tillfällig åsidosättning av driftläge)
  • 1 semesterläge
  • 1 AV, dvs frånslagen

Zonstyrning via app

Via appen finns även funktioner för zonstyrning. Du kan styra upp till 32 Senz Wifi-termostater i olika zoner vilket är perfekt för dig som bor i ett större hus. I appen kan du också enkelt gruppera termostater per zon för enklare styrning.

Är du utvecklare finns det möjlighet till åtkomst av ett öppet API och mer information om detta hittar du här: https://api.senzthermostat.nvent.com/

Vill du läsa mer om produkten och dess möjligheter kan du besöka deras hemsida www.raychemgolvvarme.se

Källa: Pressmeddelande

1 gillning