Styr ditt smarta hem på ett lite enklare sätt

Från sajten:
image

Har du ett smart hem och vill kunna styra med lite mer stil och finess? Klicka då in dig på Kickstarter och lägg en summa på nya smarta väggkontakten från Sonoff.

Sonoff NSPanel är ett nytt projekt som ser dagens ljus på Kickstarter. Detta är en smart väggkontakt med inbyggd färgskärm med touchfunktion som låter dig styra delar av ditt smarta hem, starta automatiseringar och samtidigt ha koll på väder, temperatur och tid. Den smarta panelen kommer i två olika storlekar varav en passar våra standardiserade mått om 86 mm vilket ju är perfekt!

Enheten har även inbyggd temperatursensor så ingen extern sensor behövs för att visa hur det ligger till i hemmet. Det ska också vara möjligt att programmera in vilka temperaturer du vill ha vid olika tidpunkter så att komforten blir bästa möjliga.

Sonoff NSPanel

Sonoff NSPanel är även kompatibel med Amazon Alexa så känner du för lite röststyrning så funkar det med. Givetvis kan den styras via app också eller med de två fysiska knapparna som finns nertill.

Tekniska specifikationer Sonoff NSPanel:

  • Ström: 100-240 V, 50/60 Hz, 4A max
  • Anslutning: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz, Bluetooth 4.2 BLE
  • Skärm: 3.5″ kapacitiv touchskärm
  • Upplösning: 480×320 px
  • Kompatibilitet: Android & iOS
  • Mått: 86 x 86 x 41.7 mm

Priset ligger på ungefär 473 kronor omräknat till svensk valuta. Väcktes habegäret hos dig?

Källa: Kickstarter

Kanske om den gått in i HomeKit

Känns som en helt meningslös produkt, vad ska den fylla för syfte egentligen? Jag måste helt ha missat det.

Spännande med en vattenkokare som måste vara konstant på för att det ska fungera med ett smart uttag. Undra hur de löst det?