Styr dina motoriserade fönster med Velux App Control

Från sajten:
image

Styr dina Velux Integra-produkter med nya Velux App Control vilket ger dig en bekvämare vardag. Velux App Control är deras senaste nyhet som nyss presenterats!

Velux är företaget som specialiserat sig på motoriserade fönster för ditt hem. I deras utbud finns såväl el- som solcellsdrivna fönster vilka bidrar till ökad bekvämlighet i hemmen. Fler fördelar är att inomhusmiljön blir bättre när det är enklare att lufta igenom bostaden. Dessutom innebär motoriserade fönster att du enkelt kan kontrollera huruvida du lämnade hemmet med ett fönster öppet – stäng det enkelt på distans!

Enligt pressmeddelandet finns det nu uppskattningsvis 175 miljoner bostäder över hela världen som har funktioner för smarta hem. Då antalet smartphone-användare är drygt 3,6 miljarder så finns det med andra ord gott om presumtiva köpare.

VELUX App Control

Via Velux App Control kan du nu enkelt styra dina takfönster, jalusier och solskydd från Integra-serien med en knapptryckning. Ett hem utrustat med solskydd kan dessutom bidra till bättre energieffektivitet genom att inte värma upp i onödan eller för den sakens skull även hålla bostaden sval på sommaren. En extra bonus är att det går att simulera närvaro i hemmet om du är bortrest. Låt appen öppna och stänga fönster och solskydd på olika tider så det ser ut som att någon är hemma. Det är också möjligt att röststyra dina Velux-produkter via Google Assistent eller Apple HomeKit vilket ger ökad komfort. Så här säger Anna Palner Kloch, Product Manager på Velux:

– Utan behov av vare sig strömbrytare eller sensorer erbjuder VELUX APP Control ett enkelt och prisvärt kontrollalternativ. Bostadsägare kan enkelt kontrollera komforten och säkerheten i sina hem via telefon eller röststyrning, vare sig de är hemma eller inte. VELUX App Control är ett utmärkt val för de som vill anpassa sitt hem och smarta hem-funktioner efter sina personliga preferenser och livsstil.

Velux App Control bygger på teknologin bakom Velux Active som i sin tur använder hårdvara från Netatmo. Installation kan göras på kompatibla produkter av användaren på egen hand och startpaketet kostar 1200 kronor och kan köpas här.

Källa: Pressmeddelande