Stugröd är boxvinet som hyllar det svenska röda huset med vita knutar

Från sajten:
image

Idag lanseras boxvinet Stugröd som ska vara ett smakrikt och ekologiskt rött vin och vinet kommer från vindistriktet Apulien i Italien.

Vi skriver sällan om viner men det gick inte att låta bli när vi såg hur boxvinet såg ut med ett härligt svenskt sommarhus i den klassiska färgen falu röd och de underbara, vita knutarna. I boxen har vi ett ekologiskt vin som ska ha en smak av röda bär, mörk choklad och en hint av kanel och tobak. Vinet är inte strävt och det är anpassat för svensk husmanskost så som det finaste vi har – köttbullarna med gräddsås och lingon. Men vinet ska även gifta sig med wallenbergare eller kåldolmar.

”Det känns väldigt kul att lansera ett vin som hyllar Sverige och landsbygden. Bara tanken på en röd stuga får många att drömma sig bort och längta till lugn och ro med familj och vänner. Det är de finaste stunderna av sommaren man minns”, säger Monia Jensen, Senior Business Development Manager på Anora.

Stugröd kommer inte finnas i Systembolagets ordinarie sortiment utan det är en beställning på deras hemsida som gäller. Prislappen för tre liter sommarstuga är 199 kronor och artikelnummer är 53059.

Via pressmeddelande

1 gillning

Strax kommer uppföljaren ”Vita knutar”. :wink:

2 gillningar