Streamlabs släpper nytt redigeringsverktyg för podcasts

Från sajten:
image

Ett nytt redigeringsverktyg för podcasts släpps nu i Streamlabs. Det nya verktyget Podcast Editor skapar nya intäktsmöjligheter för innehållsskapare.

Logitechs streamingplattform Streamlabs släpper nytt redigeringsverktyg för podcasts. Företaget utökar sin prenumerationsmodell Streamlabs Ultra med redigeringsverktyget Podcast Editor. Detta nya verktyg blir ett komplement till den populära streamingplattformens utbud och ska höja upplevelsen för kreatörer. Dessutom ska den kunna skapa nya intäktsmöjligheter för innehållsskapare.

Podcasting fortsätter att växa och Streamlabs Podcast Editor lanseras nu vid en tidpunkt då fler människor än någonsin lyssnar på podcasts. Verktyget hjälper innehållsskapare att spela in och redigera både video- och ljudinnehåll snabbt. Via verktyget är det möjligt för kreatörer att enkelt anpassa klipp, skapa undertexter och lägga till bilder i sitt videoinnehåll, för att därefter dela det på plattformar som TikTok och Instagram.

Via de AI-assisterade verktygen blir det också möjligt att automatiskt hitta höjdpunkter i klipp, redigera bort onödiga utfyllnadsord och ta bort onödiga pauser i samtal, vilket minskar den totala redigeringstiden rejält. Innehållsskapare kan redigera upp till en timmes innehåll per månad utan kostnad.

Källa: Pressmeddelande

När det kommer till mjukvara är inte Logitechs historia direkt fläckfri. Passagen " Via de AI-assisterade verktygen blir det också möjligt att automatiskt hitta höjdpunkter i klipp, redigera bort onödiga utfyllnadsord" låter som ren och skär lögn i mina öron.