Stora biodagen drar igång nu på söndag

Från sajten:
image

Nu på söndag är det stora biodagen och det firar Filmstaden och Svenska Bios med halva priset på biljetter och halva priset i deras kiosker.

Om du inte går på bio så ofta för att det känns dyrt så kan du passa på nu på söndag då det är stora biodagen och det firas med halva biljettpriser och halva priset på allt i deras kiosker. Nu på söndag kör de även smygpremiär på Ticket to Paradise, See How They Run, Året jag slutade prestera och började onanera och Kärlekens labyrinter. Med tanke på att det är halva priset på alla ordinarie föreställningar på söndag så gäller det nog att boka sina biljetter ganska omgående och det kan du göra på Filmstadens hemsida.

Brukar du gå på bio eller ser du hellre film hemma i soffan? Kommentera gärna i vårt forum!

Källa: Filmstaden

Härligt!
Biljetter till Bamse och Vulkanön bokade! :yum:

1 gillning

Ja, bio var ett tag sedan man var på. Senaste filmen jag såg på bio var Terminator 3 - Rise of the Machines! Så det har gått en "hot minute" måste jag säga.

Jag trivs bäst hemma med min egna bio! Jag började med ljud och bild för länge sedan. Har väldigt mycket eget material på Blu-ray och även i Ultra HD. Kodibox med 100-tals filmer och serier.

Kanske inte samma sak som riktig bio! Men fungerar fint!