Stela - ett stycke konst på Apple Arcade

Från sajten:
https://teknikveckan.com/spel/stela-ett-stycke-konst-pa-apple-arcade/
I en dyster värld där vi möts av brinnande skogar, kalla vinterlandskap och skrämmande varelser har vi senaste tillskottet till Apple Arcade som heter Stela.

Om Stela är namnet på tjejen som vi spelar i spelet eller världen vi är i är oklart då det helt saknas dialoger och en tydlig handling i spelet. Vi kastas in i en apokalyptisk värld som håller på att gå under och för att överleva måste vi lösa pussel med hjälp av lådor, facklor och mycket annat som finns i världen. Vi möts av svärmar av otäcka insekter som inte vill något annat är att suga livet ur oss, zombieliknande varelser och ormar svarta som döden.

Stela bjuder på en nästan filmisk upplevelse där kameran zoomar ut över vackra miljöer samtidigt som det regnar brinnande pilar över oss och den dramatiska musiken dånar ur högtalarna. SkyBox som har utvecklat spelet har gjort det med kärlek rakt igenom och när det väl var över ville vi bara ha mer. Stela är ett måste och vi skulle nog våga påstå att det är ett av de bästa spelen på Apple Arcade just nu.

För att få den bästa upplevelsen med Stela bör ni spela på en större skärm med bra ljud och med en handkontroll.3 gillningar

men vänta nu…ni ska väl inte börja rapportera om de nya spelen som kommer till arcade då och då?

Man måste ju ändå säga att det ser ut väldigt mycket som Inside och Limbo.
Var tvungen och kolla om det var samma utvecklare med det var det inte, men båda finns till ios

Nej då, vi lyfter spel som vi älskar oavsett plattform =) Detta kommer även till andra plattformar lite senare!

2 gillningar

Det är väl klart dom skall!:+1:t3::man_dancing:

2 gillningar

Lägg i så fall spelen i en egen bubbla.