Star Wars Jedi: Fallen Order nästa stora spelsatsning från Electronic Arts

Från sajten:
Star Wars Jedi: Fallen Order nästa stora spelsatsning från Electronic Arts | Teknikveckan

Star Wars Jedi: Fallen Order är EAs nästa stora titel som skall få Star Wars-fansen att gilla spelutvecklaren igen. I spelet får vi följa Padawanen Cal Kestis upptåg och det är en tämligen flexibel soon-to-be-Jedi som hoppar och studsar som värsta parkour-proffset.

I gameplay-filmen ovan ser vi 15 minuter spel från ungefär 3 timmar in i handlingen där han är på ett räddningsuppdrag på Wookisarnas hemplanet Kashyyyk.

Spelets upplägg får en att tänka på Force Unleased framförallt men denna gången för den ljusa sidan.

känns väldigt som det borde vara force unleashed III

Fallen Order kunde jag inte sluta innan jag var klar... och det levererade det mest episka slutet i starwars historia... ok jag kanske överdriver lite, men grymt.

och nu kommer uppföljaren:

2 gillningar

Från sajten:


Star Wars: Jedi Survivor ser ut att bli ett förbannat roligt spel och hade du hoppats på att lägga vantarna på spelet redan i mars så kommer du bli besviken då det är försenat.

Leka Star Wars när man var liten var alltid lika roligt och vem hade på tidigt 90-tal trott att man skulle få axla rollen som en jedi med en grafik som får en av ramla av stolen? Just detta kommer vi få göra i Star Wars: Jedi Survivor som var planerat att släppas den 17 mars men nu meddelar Electronic Arts att deras spelstudio Respawn Entertainment måste försena spelet till den 28 april.

“In order for the team to hit the Respawn quality bar, provide the team the time they need, and achieve the level of polish our fans deserve, we have added six crucial weeks to our release schedule — Star Wars Jedi: Survivor will now launch globally on April 28th – may the force be with you.”

Detta är så klart tråkiga nyheter men finns det något tråkigare än att mötas av ett opolerat spel fullt med buggar som ska patchas i all evighet innan det går att spela? Medans vi väntar på Star Wars: Jedi Survivor så får vi helt enkelt spela igenom Star Wars Jedi: Fallen Order som är det första spelet i serien som är riktigt underhållande.

Via Twitter

1 gillning

Från sajten:


Snart är det dags att plocka upp lightsabern och återigen axla rollen som en ståtlig jedi i det kommande Star Wars Jedi: Survivor som släpps den 28 april.

EA har släppt en sista trailer för Star Wars Jedi: Survivor som släpps till PlayStation 5, Xbox Series X|S och PC den 28 april. Spelet som är utvecklat av Respawn Entertainment utspelas fem år efter det tidigare spelet Star Wars Jedi: Fallen Order. Något som är lite unikt är att spelet bara släpps till de senaste konsolerna vilket betyder att de har kunnat lägga så mycket krut som möjligt för att det ska se så bra ut som möjligt och av trailern att döma ser det faktiskt riktigt vackert ut.

1 gillning