Spotify's Car Thing blir lite bättre i ny uppdatering

Från sajten:
image

Spotify’s Car Thing som gör äldre bilar lite mer moderna har fått sig en ny uppdatering som bjuder på ett par funktioner som gör den lilla prylen lite mer användbar.

Car Thing är en liten manick som kopplas in i bilen via Bluetooth, USB eller AUX och går att fästa i både fläktgallret på bilen, i skivläsaren eller på instrumentbrädan. Vi parar sedan vår mobil med Car Thing och sedan kan vi styra Spotify direkt från den lilla enheten och få ut musiken i bilens högtalare. Detta är på många sätt en perfekt liten produkt för alla som inte har ett modernt infotainment-system i bilen och tråkigt nog finns den bara tillgänglig i USA än så länge för 80 dollar.

Den lilla enheten har inte funnits ute på marknaden jättelänge men Spotify har skickat ut en uppdatering så det nu även går att svara eller neka samtal direkt på enheten och det går att lägga in låtar och poddar i en kö. Antingen via röststyrning eller genom att trycka på “lägg till i kö” på skärmen. När eller om denna produkt kommer att komma till Sverige är fortfarande oklart men är man sugen så finns det ett par ute på Ebay för mellan 1 100-1 800 kronor.

Via Engadget