Spotify jobbar på TikTok-kopia

Från sajten:
image

Spotify tycks vilja satsa mer på video och att vi är mer sociala genom deras app. Nyligen skrev vi om Spotifys satsning på digitala konserter och nu ser de ut att även vilja skapa minnen till musik med ny videotjänst.

Det är ett patent som sajten Seeking Alpha fiskat upp som visar en tjänst där vi kan spela in och dela med oss av ´Video Moments´. Genom att spela in ett klipp till en låt och sedan dela med sig av det på andra plattformar utanför Spotifys app.

”En mottagare av ett ‘video moment’ kan höra ljudklippet i kombination med videoinnehållet och även se låtens metadata för att få tillgång till namnet på låten och artisten som används, eller om så önskas kan låten nås via mediaservern för vidare lyssning”, skriver Spotify i sin ansökan.

Via: Di Digital.

Snälla ”du som bestämmer ” kan de inte bara få finnas en av allt !! En väderapp som visar rätt ! En som har ALL musik , en plats för all social media mm mfl !! De räcker nu - tack för mig ! :cowboy_hat_face:

Okej, ska genast ta tag i det! :sweat_smile:

1 gillning

Hur ska @Sevis klara sig om det inte finns två av allt?

Ja, det är fasen frågan!

Håller helt med dig! Men, i detta fall finns det ju en poäng givet det läge som TikTok har hamnat i både politiskt och säkerhetsmässigt. Tror att herrarna i slips på SPotify tänker att det finns en bra öppning här att ta en del av den här marknaden.

Han får lära sig ! :joy:

Ja kanske … men ja tror de mest snack o liten verkstad om TikTok , när de sen gäller så kommer inget att hända ändå …