Sporthörlurar från Philips

Från sajten:
Sporthörlurar från Philips | Teknikveckan

Philips lanserar tre sporthörlurar som står ut en smula från mängdan.

SN503 – In-Ear med nackband

In-Ear-hörlurar av modellen nackband så att du har dem hängande runt halsen när du inte använder dem. De har inbyggd puls-mätare vilket kan vara lite smutt.

Klarar 6 timmar musik på en laddning och det är med puls-mätaren igång. IPX5-klassade vilket betyder att de klarar regn och svett men inte att bada med.

SH402 – On-Ear

Ljudisolerade On-ear-hörlurar med gel i kåporna som hjälper till att minska temperaturen. 20 timmars speltid och de är ljudisolerade.

Kåporna går även att ta av och tvätta så de blir fräscha igen. IPX4-certifierade vilket betyder att de är skyddade mot svett och lite duggregn men du behöver ju inte vara ute och ränna under en Klass 2-varning.

Trådlösa on-ear hörlurar med bra ljudkvalitet, mycket bra ljudisolering och lång speltid. SH402 har också en speciell kylande gel i kåporna och kan på så sätt minska temperaturen med 3 till 5 grader när hörluren bärs mot huden. 20 timmars speltid och snabbladdning gör att den håller även för de längre träningspassen.

ST702 – självrengörande True Wireless-lurar

Klassiska öronsnäckor med laddfodral men med den fördelen att det sker en smärre rengöring när de ligger i fodralet. Klarar 6 timmar speltid per laddning och laddfodralet har ytterligare kräm för 12 timmar. Gummibelagda vingar som håller dem på plats.

Pris och lanseringsdatum är ej ännu känt.