Spielberg spelade in och regisserade musikvideo med hjälp av en iPhone

Från sajten:


Utvecklingen av kamerorna i våra telefoner har gått framåt i snabb takt och nu har Steven Spielberg regisserat och spelat in sin första musikvideo själv och detta gjordes med hjälp av en iPhone.

Marcus Mumford som är mest känd som sångaren i Mumford & Sons kommer inom kort släppa en soloplatta och hans första låt Cannibal behövde en musikvideo. Steven Spielberg tog sig an uppgiften tillsammans med sin fru Kate Capshaw som jobbade som producent för videon. Men istället för att rigga upp för en stor Hollywoodproduktion så använde sig Spielberg av en iPhone. Han valde även att spela in hela videon i en tagning där Spielberg själv håller i telefonen och filmar Marcus medans han framför Cannibal på en stol i en skola. För att skapa en mer dramatisk effekt så är hela videon svartvit och Spielberg satt på en kontorsstol med hjul när han filmade Marcus.

Det framgår inte vilken iPhone Spielberg använde men gissningsvis var det med en iPhone 13 Pro för att få ut bäst kvalité. Men visst är det imponerande att vi idag kan använda våra telefoner till att skapa riktigt balla produktioner.

Via Twitter