Spider-Man 2 kommer släppas till PlayStation nästa höst

Från sajten:


Spider-Man-spelen till PlayStation är fantastiskt bra och nu har Sony berättat att nästa spel i serien kommer släppas nästa höst.

Att det kunde vara så underhållande att svinga sig mellan skyskrapor i en spandexdräkt och få slåss mot fiender kunde vi nog aldrig trott. Det har släppts många Spider-Man spel genom åren men de som har lyckats bäst är ändå Insomniac Games. Först kom Spider-Man och sedan Spider-Man Miles Morales och i höst är det dags för Spider-Man 2.

I uppföljaren kommer både Miles Morales och Peter Parker närvara och storyn fortsätter där Spider-Man Miles Morales slutade. Spelet kommer släppas till PlayStation nästa höst och vi kan nog räkna med att det kommer se förbannat snyggt ut på PlayStation 5.

Källa: PlayStation

Från sajten:


En begränsad upplaga av ett ”Spider Man 2”-inspirerat Playstation 5 släpps till premiären av spelet.

Den nya läckra Playstation 5-konsolen kommer att bli tillgänglig som förbeställning den 28 juli. Då ingår spelet, ett Playstation 5 och en DualSense-handkontroll. Om du råkar äga ett Playstation 5 redan men älskar designen så kommer både covers och DualSense-handkontrollen finnas tillgängliga att köpa separat.

Den senaste trailern visades för första gången under San Diego Comic Con i torsdags. Trailern tar oss vidare i berättelsen om Peter Parker och Miles Morales samt bjuder på några sekvenser med Venom. ”Spider Man 2” och den nya Playstation 5-konsolen släpps den 20 oktober.

Via: Videogames Chronicles