Sony visar upp sin kommande film ”Gran Turismo"

Från sajten:


Det var inte bara spelkonsoler och handkontroller som Sony fokuserade på under CES utan de har även visat upp sin kommande film Gran Turismo.

När det kommer till bilspel så är det Microsoft med sitt “Forza” och Sony med “Gran Turismo” som äger racingvärlden när det kommer till relativt realistiska bilspel. På CES visade Sony upp en trailer för den kommande filmen “Gran Turismo” som är baserad på spelet. Faktum är att filmens handling är baserad på en sann historia om den unga Jann Mardenborough som älskade att spela Gran Turismo och blev fruktansvärt bra på det.

Han lyckades vinna flertalet Nissan-tävlingar och fick då chansen att flytta sig från soffan och hoppa in i en riktig racingbil och bli racingförare på riktigt. Filmen har premiär i USA i sommar men när den kan tänkas släppas här i Sverige vet vi ännu inte.

1 gillning

Jag såg att Emelia Hartford skulle vara med i denna film. En tjej jag följt ett tag på YouTube. Började som servitris för att sedan starta sin YouTube-kanal som har över 1 mille följare idag.

Naturligtvis handlar kanalen om snabbabilar och grejer. Ingen aning vad för roll hon har dock i filmen!

Från sajten:


En film baserad på en otrolig historia med det populära bilracingspelet ”Gran Turismo” kommer på bio i augusti.

Filmen är regisserad av Neill Blomkamp som är känd för ”District 9”. I rollerna hittar vi både David Harbour (Stranger Things) och Orlando Bloom (Sagan om Ringen-trilogin).

Handlingen kretsar kring en ”Gran Turismo”-fantast som genom spelet får chansen att bli professionell racerförare. Filmen är baserad på den verkliga historien från Jann Mardenboroughs liv.

En rädsla finns att det blir som en lång reklamfilm för spelen men filmen ser ändå ut att bli ganska underhållande. Neil Blomkamp lovar åtminstone att det kommer finnas flera påskägg att hitta från spelen. ”Gran Turismo” har biopremiär i augusti.

Via: Eurogamer

1 gillning

Den blir nice. :slight_smile:

1 gillning