Sony presenterar nya trådlösa inear-hörlurarna WF-1000XM5

Från sajten:
image

Sony har presenterat vad de kallar de bästa brusreducerande hörlurarna. De nya trådlösa inear-hörlurarna WF-1000XM5 erbjuder även uppslukande ljud.

Idag presenterade Sony sina nya trådlösa inear-hörlurar WF-1000XM5. Dessa sägs ha marknadens bästa brusreducering och lovar dessutom ett uppslukande och fyllig ljud. Sony har samarbetat med artisten Miguel för att lyfta hur de nya hörlurarna är gjorda “For The Music”.

Hörlurarna ska även tillhandahålla bra samtalskvalitet tack vare avancerad mikrofonteknik. Processorer för realtidsljud och högpresterande mikrofoner driver den specialdesignade drivenheten Dynamic Driver X för att återge ett brett frekvensspektrum. Varje öronsnäcka har tre stycken mikrofoner inklusive dual feedback-mikrofoner som ska stänga ute lågfrekvent ljud.

Sonys egenutvecklade processor, Integrated Processor V2 används för att nå full potential i HD Noise Cancelling Processor QN2e. Upp till åtta timmars batteritid fås på en laddning och krisar det så ger tre minuters laddning ytterligare en timmes batteritid. Kapslingsklassen är IPX4 och stöd finns för röstassistenter. De kommer i två olika färger; Platina Silver och Svart.

Örontopparna på Sony WF-1000XM5 är ljudisolerande och gjorda i ett polyuretanskum som förbättrar passformen och minskar trycket i örat tack vare en uppdaterad form. Fyra olika storlekar medföljer så att optimal passform ska kunna hittas av användaren.

Rekommenderat pris för Sony WF-1000XM5 är 3 500 kronor och de blir tillgängliga i augusti månad. Mer information finns att läsa på hemsidan.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Uppslukande ljud?