Sony presenterar nya hörlurarna LinkBuds

Från sajten:
image

Sony har presenterat sina helt nya trådlösa hörlurar som fått namnet LinkBuds. Hörlurarna ska fylla luckan mellan världen online och det verkliga livet offline.

Som väntat presenterar Sony sina helt nya trådlösa hörlurar som med sin unika design fått namnet LinkBuds. Den unika designen sägs ge en helt ny upplevelse när det gäller musik och underhållning i ditt liv. Upplev ett klarare ljud med autentiskt naturligt ljud samtidigt som du tar del av världen runt om dig. Med en mycket låg vikt på strax över 4 gram ska du kunna lyssna på musik och vara uppkopplad hela dagen. Den unika designen med en inbyggd sensor för kontroll bjuder på ett omslutande ljud.

Gör varje dag enklare

LinkBuds från Sony gör det enklare att interagera med den egna underhållningen samtidigt som du har koll på vad som händer omkring dig. Funktionen “Wide Area Tap” låter dig dra med fingertoppen framför örat för att kontrollera uppspelning. Dubbel- eller trippeltryck framför öronen räcker så du behöver inte röra vid själva hörluren. När du talar med någon pausas musiken automatiskt tack vare funktionen “Speak-to-Chat” och när du slutar prata återupptas musiken. De trådlösa hörlurarna förenklar också din vardag genom att kunna ge dig information via röstassistenterna Google Assistent eller Amazon Alexa.

LinkBuds stöder även Spotify Tap för att återuppta uppspelning av din musik.

Hela din värld, alltid uppkopplad

LinkBuds, med sin unika öppna ringdesign har skapats för att du ska kunna vara i kontakt med omvärlden. Den nyutvecklade driver låter ljudet strömma genom mitten vilket också gör att du tydligt hör vad som händer runtom dig. Användningsområdet är stort och LinkBuds blir en perfekt partner för dig som arbetar hemma, spelar, lyssnar på musik, ljudböcker samt mycket annat.

Kristallklart ljud

Hörlurarna utlovar kristallklart och välbalanserat ljud och en algoritm utvecklad med AI maskininlärning där mer än 500 miljoner röstprover använts, reducerar oljud även i högljudda situationer. Sonys integrerade Processor V1 återger allt ljud i detalj från din underhållning med minimal distorsion. Adaptiv volymkontroll optimerar automatiskt volymen baserad på omgivningen. De är dessutom vattentåliga enligt IPX4 så du kan bekvämt ta dessa med dig ut.

Enkel parning med Bluetooth

LinkBuds stöder Googles Fast Pair funktion och låter dig snabbt och smidigt para dina hörlurar med Android-enheter. Du kan också lokalisera var du lagt dina hörlurar. Swift Pair gör det enkelt att para LinkBuds med Windows 10 eller Windows 11-enheter.

LinkBuds kommer i färgerna; Grey samt White och är tillgängliga i februari med ett rekommenderat pris på 2200 kronor.

Källa: Pressmeddelande

2 gillningar

Wow, där verkade det som det plötsligt hände något i hörlursvärlden…:clap: Om de fungerar och till och med är bra är nästa steg, men det här piggade upp.

1 gillning

Om det nu funkar i praktiken.:thinking:
Men det låter ju lite spännande.

1 gillning
1 gillning

’Anti-brusreducerande’, förstärker de bruset då?

2 gillningar

Intressant läsning. Synd bara att Sony inte är lika kreativa när det gäller sina mobiltelefoner som de är med hörlurar och övrig teknik.

De verkar onekligen vara intressanta.