Sony lanserar nya kraftfulla partyhögtalaren SRS-XV800

Från sajten:
image

Sony har presenterat sin nya kraftfulla partyhögtalare SRS-XV800. Bärbar design innebär goda möjligheter att sätta igång festen både här och där.

Sony SRS-XV800 är en ny partyhögtalare med surroundljud som ger rundstrålande partyljud samt omgivande belysning. Högtalaren är portabel och har en lång batteritid – upp till 25 timmar via det inbyggda batteriet. Den kan också användas för att njuta av film från din tv där tekniken TV Sound Booster används för ett fylligt ljud i rummet. Det finns fem diskanthögtalare samt bra bas via dubbla X-Balanced Speaker Units.

Inbyggda hjul innebär att högtalaren kan rullas till och från festen. Dessutom finns ingång för karaoke- och gitarr, en intuitiv och upplyst pekpanel, vattentät IPX4-klassificering och Bluetooth Fast Pair för Android.

Sony SRS-XV800 är kompatibel med apparna Sony Music Center och Fiestable. Med Sony Music Center kan du välja spellistor, och ändra ljusmönster och ljudlägen. Fiestable ger dig tillgång till roliga funktioner så att du kan skapa den ultimata feststämningen genom möjligheten att skapa en spellista, karaokefunktioner såsom Voice Changer och Echo, samt DJ-kontroll för att lägga till ljudeffekter.

Rekommenderat pris för SRS-XV800 är 9 500 kronor och den ska vara tillgänglig för försäljning under maj månad.

Källa: Pressmeddelande

Galleri