Sony lanserar Linkbuds S - lätta hörlurar med stort ljud

Från sajten:
image

Sonys LinkBuds-serie får tillökning med deras senaste LinkBuds S som enligt Sony själva är världens minsta och lättaste hörlurar med hi-res och brusreducering.

LinkBuds S ska vara framtagna för att sitta bekvämt i örat samtidigt som de knappt ska kännas av på grund av sin nätta vikt på 4,8 gram. På insidan i vardera hörlur hittar vi en 5mm driver som ska ge ett fylligt och krispigt ljud med en hel del tryck i basen. De har Sonys integrerade V1-processor som hjälper till med att göra brusreduceringen bättre och ljudet mer klart samtidigt som den även hjälper till för att göra kvalitén bättre när vi tar samtal.

De har även stöd för hi-res-ljud (LDAC) och de skalar upp ljud i realtid för att göra ljudbilden bättre. Precis som de flesta andra hörlurar idag har de stöd för Google Assistant och Amazon Alexa men det går även att trycka direkt på hörluren för att kontrollera dem via en sensorpanel. När det kommer till batteritid så ligger de på 6 timmar med brusreducering igång och via laddfodralet kan vi få ut 14 timmar till. En laddning på fem minuter ger en timmes batteritid.

 

Prislappen ligger på 2 000 kronor och de kommer finnas i vitt, svart och någon sandfärgad färg och kommer gå att köpa i slutet av maj.

Sandfärgad eller protesfärgad?

2 gillningar

Vi har alla olika preferenser!:joy:

1 gillning

Snart en minne blott den färgen när man kan köpa mode-skal till proteserna :grin:

1 gillning