Sonos Ray - den mindre ljudlimpan

Från sajten:
image

Precis som ryktena sade så hade Sonos en mindre, billigare ljudlimpa på ingång och nu har Sonos berättat mer om Sonos Ray.

En liten Beam, typ.

Sonos Ray är det senaste tillskottet i Sonos-familjen och det är en mindre soundbar med en mindre prislapp – utan att tumma på ljudet. Till skillnad från Sonos Beam så är grillen riktad mot oss för att ge oss ett så pass bra ljud som möjligt. Enligt Sonos själva så ska Ray bjuda på ett klart, naturligt och balanserat ljud tack vare två högpresterande tweeters och två midwoofers. Tack vare lite magi i form av hårdvara och mjukvara så utlovas en bred ljudbild och precis som Sonos andra hemmabio-produkter får vi funktioner som ett nattläge. Trueplay och tydligare tal på det vi tittar på. Sonos Ray går enbart att koppla till en TV via en optisk utgång så det saknas tråkigt nog en HDMI-port. Ray har stöd för Stereo PCM, Dolby Digital och DTS Digital Surround.

Det går även att koppla både sub och bakre högtalare till Ray om man vill fläska på ljudbilden ytterligare. Ray kommer vara tillgänglig från och med den 7 juni och prislappen ligger på 3 399 kronor och den kommer i ett svart – och vitt utförande.

Sonos Arc, Sonos Beam och Sonos Ray

Styr Sonos med rösten – men inte i Sverige

Sonos lanserar även Sonos Voice Control som ska ge användaren snabb och exakt röstkontroll över sina högtalare och samtidigt ska de värna om vår integritet. Tråkigt nog kommer inte röststyrningen till Sverige utan lanseras i USA redan nu och i Frankrike senare i år. Om det kommer att komma till Sverige är oklart.

Sonos Roam blir färggladare

Sonos Roam har fram tills nu bara gått att köpa i ett svart- och vitt utförande men nu är det dags för tre nya färger. De nya färgerna är Olive (grön), Wave (ljusblått) och Sunset (rödorange). Alla tre färger går att klicka hem redan idag och priset ligger precis som tidigare på 2 199 kronor.

Somriga färger är mys!

 

2 gillningar