Sonos och IKEA är snart redo att visa upp sitt samarbete

Från sajten:
Sonos och IKEA är snart redo att visa upp sitt samarbete | Teknikveckan
Det ser ut som att Sonos och IKEA är redo att visa upp sin smarta serie av högtalare som kommer kallas SYMFONISK. Det är Feber som rapporterar att ett datum är satt och den 9 april i Milano kommer skynket att dras bort.

Vi har sedan tidigare bara fått se lite ritningar och skisser på högtalarserien och för ett par månader sedan skrev Björn Block på IKEA följande i en pressrelease:

”Many people dream of built-in sound systems, but few can afford it. Our goal is for our collective work to save space, get rid of cords, make clutter invisible, and bring sound and music into the home in a more beautiful way”

Högtalarna från IKEA kommer att fungera med befintliga Sonos-högtalare men så mycket mer detaljer än så har ännu inte lämnats. Men vi hoppas att IKEA och Sonos lyckas kombinera en bra prislapp med ett bra ljud och den 9 april kommer vi få svaret på den frågan.

Källa Feber.

1 gillning

Jag är så obegripligt pepp på detta så det finns inte!

1 gillning

Riiiktigt nice!

Kan bara instämma ska bli riktigt intressant! Dock nyfiken på hur de skall balansera varumärke/kvalité/pris.

Lite OT men någon som vet något nytt om IKEAS smarta rullgardiner? Enligt the verge snackades det väl om efter sommaren? Undra om det även gäller här. Känns som att de missar fönstret där.

3 gillningar

“Missar fönstret” I see what you did there :joy:

1 gillning

Pepp!!

Dessa kommer ha airplay2 va?

Japp!

Välkommen till Bubblan @Ekman!

1 gillning

Tackar!

1 gillning

Ja välkommen!

1 gillning

De räknar jag med!