Sonoff lanserar radiatortermostat med stöd för Zigbee 3.0

Från sajten:
image

Är du en anhängare av Zigbee 3.0 så kan den nya radiatortermostaten från Sonoff vara något för dig. Inte minst för att man får mycket för pengarna.

Sonoff Zigbee Thermostatic Radiator Valve är en ny smart radiatortermostat som använder protokollet Zigbee 3.0. Detta innebär att det behövs en kompatibel hubb för att använda produkten vilket inte bör vara så svårt då det finns ett antal sådana på marknaden redan. Med den smarta termostaten monterad på elementet därhemma så blir det möjligt att justera temperaturen i rummet efter önskemål.

Det är också möjligt att röststyra nya Sonoff Zigbee Thermostatic Radiator Valve då stöd finns för Amazon Alexa. Självklart är det också möjligt att lägga in scheman så att ingen uppvärmning sker om ingen är hemma. Radiatortermostaten detekterar också om ett fönster öppnas varpå den stänger av uppvärmningen för att hålla nere uppvärmningskostnaderna. I förpackningen medföljer ett antal olika adapters så den bör passa med de vanligast elementen som finns i hemmen. Det finns även barnlås samt frostskydd så att hemmet hålls säkert.

Rekommenderat pris för Sonoff Zigbee Thermostatic Radiator Valve är 26,90 amerikanska dollar. Mer information om produkten finns på hemsidan.

Källa: Sonoff

Ser att den har stöd för Zigbee2MQTT, så kanske ska beställa några sådana här inför vintern :slightly_smiling_face: