Snart kan du skjuta iväg grisar i ditt vardagsrum

Från sajten:
Snart kan du skjuta iväg grisar i ditt vardagsrum | Teknikveckan


image

För ett par år sedan hade varannan mobilanvändare Angry Birds installerat på sin telefon och på senare tid har mobilspelet mattats av en del – men nu är gänget på Rovio tillbaka med Angry Birds AR: Isle of pigs.

Temat är detsamma som tidigare spel, det ska skjutas grisar och saker ska förstöras men denna gång är det med en tvist – det hela utspelar sig i AR. Några av er kanske undrar vad AR är och det står för Augmented Reality och kort och gott så blir upplevelsen att man blandar digitalt innehåll med verkligheten.

Så från och med den 11 april kommer du kunna skjuta grisar i ditt vardagsrum, på tåget eller kanske vid middagsbordet och spelet släpps exklusivt till Apple-enheter som har stöd för AR (iPhone 6S eller senare, iPad 5:e gen eller senare). Det går redan nu att förhandsboka spelet, som är helt kostnadsfritt och då får du en notis när spelet går att ladda ned och spela och detta kan du göra genom att klicka dig vidare här.

Via Feber

1 gillning

Såg ju rätt skoj ut ju!

Haha ja jag blev riktigt sugen :slight_smile:

1 gillning

Men ja

Haha

Underbart ju!

Livsfarligt skulle ja säga :man_shrugging:t2:

1 gillning

Skjuta en gris e aldrig fel :joy:

Haha vad händer här inne :joy::joy:

1 gillning

Livet leker :heart_eyes:

1 gillning

Gott mää bacon !!

1 gillning

:crescent_moon:

1 gillning

Kanske skulle skita i alla bubblor forum o bara bjuda in alla typ 30 i en messenger grupp :joy::man_shrugging:t2::crescent_moon:

2 gillningar

Bacon äter jag massa!!! Fatta perfekt å få direkt ba sådär… ett snabbt skott sen e de klart… :cowboy_hat_face::metal:t2:

Skulle funka!! :+1:t2::crescent_moon:

Menar’t !

1 gillning

Hahahahaha