Snart kan din Uber-chaufför skotta uppfarten åt dig

Från sajten:
image

Uber utför en pilottest i Florida där Uberförare kan göra mer än bara köra runt folk och bland sysslorna finns bland annat montera möbler eller skotta uppfarten hos kunderna.

Tänk dig att du har shoppat på IKEA och köpt en sådan där överjävligt jobbig bokhylla som tar ur all livsglädje ur en när den ska monteras. Istället för att knöla in den i bilen, åka hem och montera så kan du istället boka en Uber, bli körd hem och sedan följer chauffören med in och monterar möbeln. Detta håller på att bli verklighet i Florida, USA där Uber just nu kör ett pilottest som de kallar Uber Tasks.

I appen kan boende i Fort Myers, Florida skriva vad de vill ha hjälp med och det kan vara allt från att montera möbler, städa, tvätta, dekorera inför högtider eller skotta bort snö från uppfarten. Användarna lägger upp en förfrågan om en syssla i appen samt vad de vill betala för att någon hjälper till och när en förare accepterar så dröjer det inte länge innan personen är på plats och redo att hjälpa till. Om detta blir en succé eller inte återstår att se men här i Sverige finns redan en rad olika appar som löser just dessa problem men en app där man både kan anlita en städare och få skjuts till pubben låter ju rätt trevligt ändå.

Via The Verge

Skotta snö i Florida?:sweat_smile:

Det snöar väl aldrig där förutom några få tillfällen i dom norra delarna. Och absolut inte i Fort Myers.

Kokain såklart!

1 gillning

Lines Coke GIF

4 gillningar