Snapchat + är live nu i utvalda länder

Från sajten:
image

Snapchat har nu officiellt lanserat sin nya tjänst, Snapchat Plus som kommer med en månadskostnad. Ryktet som dök upp för ett tag sedan visade sig stämma och lanseras nu i vissa länder.

Snapchat Plus är ett betalt abonnemang som kostar USD 3,99 per månad för den som är sugen. För de pengarna får du tillgång till exklusiva funktioner samt åtkomst till nya publika tjänster. Snapchat Plus riktar sig primärt till de som spenderar mycket tid med att kommunicera med sina vänner via Snap. En stor skillnad jämfört med många andra tjänster är att trots du betalar för ett abonnemang kommer inte reklamen att försvinna. Enligt de som hunnit testa visar dock sig inte tjänsten erbjuda så mycket mer för användaren i nuläget.

Med Snapchat Plus går det idag att ändra stilen på appens ikon, se vem som såg om en story samt fästa en av dina vänner i toppen av din chathistorik (BFF). Just nu har tjänsten officiellt lanserats i USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Australien, Nya Zeeland, Saudiarabien och i Förenade Arabemiraten. När och om Snapchat Plus dyker upp i Sverige får framtiden utvisa.

Källa: 9To5Mac

Från sajten:
image

Snapchat+ är en prenumerationstjänst som Snapchat lanserade tidigare i sommar och nu har tjänsten kommit till oss i Sverige.

Från och med idag kan du teckna upp dig för Snapchat+ och prenumerationstjänsten ger användaren exklusiva och experimentella funktioner som vanliga användare inte får ta del av. Bland annat går det att pinna en vän som bästa vän i vänlistan och så går det att se om personer tittar på ens story flera gånger. Värt att nämna är att vi inte ser vem som ser den flera gånger. Det går även att byta ikon på Snapchat-appen om man går igång på det.

Tjänsten har funnits i flera länder sedan tidigare, bland annat USA och de som har testat den har inte blivit direkt lyriska då det inte är så mycket nytt som erbjuds. Skulle du vara sugen så kostar Snapchat+ 50 kronor per månad eller 519 kronor per år och går att teckna direkt i appen.

Uppdatering: Snapchat har gått ut med ett meddelande att de har dragit tillbaka lanseringen, när tjänsten faktiskt kan tänkas komma återstår att se.

Pink Dancing GIF by Global Citizen

(Hittade ingen med Fylking)

Bra pris i Indien.

Hur populärt är Snapchat numera? Tycker TikTok verkar vara den nuvarande flugan.

Har en jobbgrupp på snapchat. Annars hade jag tagit bort skiten. :slight_smile:

1 gillning