Snap tar nya steg inom mode med appen

Från sajten:
image

Nu är det dags för ett nytt samarbete för Snap och dess app Snapchat. Företaget inleder ett samarbete kring mode med svenska klädföretaget H&M.

Snap, företaget bakom Snapchat-plattformen, introducerar ett nytt digitalt modesamarbete med svenska modejätten H&M. Via samarbetet som drivs av Snaps kamerateknik kan nu tre Augmented Reality (AR)-plagg provas via H&M:s app och i Snapchat.

AR-upplevelserna är designade av H&M och Institute of Digital Fashion, en London-baserad digital studio och tankesmedja. Linserna erbjuder möjligheten att prova unika digitala mönster, vilket utökar de uttrycksfulla möjligheter som finns inom mode.

H&M använder Snaps Camera Kit för att bygga in AR i sina mobilappar. Camera Kit är en nyckelfärdig SDK-lösning som gör det möjligt för utvecklare att dra nytta av AR-plattformen hos Snap vilket gör det möjligt för företag som H&M att integrera kamerateknik och linser från Snap i sina egna mobil- och webbgränssnitt och möta kunder där de är.

Källa: Snap

Jag förstår precis ingenting utav det här.
Eller, alltså, jag förstår ju tekniken och tanken.. men va är det för exempelplagg dom har valt egentligen? Känns ju mer Game of Thrones än något man hittar på H&M till vardags?
:joy: :joy: :joy: