Smidigt sätt att ta med sig teven på semestern

Från sajten:
image

För den som vill ta semestertrippen ett steg längre så har LG en produkt för detta. Deras nerpackningsbara tv-apparat åker enkelt ner i resväskan inför semestern.

LG StanbyME Go är något så spännande som en 27-tums tv-apparat som förvaras i en resväska. För dig som varit med ett tag så påminner idén väldigt mycket om forna tiders skivspelare som var inbyggda i en liten bärbar väska. Tanken är att enkelt kunna ta med sig underhållning i större format än en laptop om man är på picknick, semester eller andra nöjen där man av någon anledning behöver en bärbar tv…

Tv-apparaten har ett inbyggt batteri som räcker i upp till tre timmar på en laddning. Dessutom finns fyra inbyggda högtalare på 20 Watt och stöd för AirPlay, Dolby Vision, Dolby Atmos, skärmdelning och röststyrning.

Upplösningen är på 1080p och skärmtypen är en LCD med touchfunktioner. Skärmen kan för övrigt tiltas, vridas och roteras vilket innebär såväl landskaps- som porträttläge.

För att kunna njuta av en någorlunda bra bild vid utomhustittande så finns det ett utomhusläge som optimerar bildåtergivningen även i solljus.

Rekommenderat pris för LG StanbyME Go är 999,99 amerikanska dollar. Huruvida den letar sig hit till våra breddgrader återstår att se men det ser ut som att den kommer att säljas exklusivt via LG’s egna webbutiker.

Skulle du köpa en?

Källa: The Verge

 

1 gillning

Stark kandidat till kategorin årets mest onödiga produkt!

1 gillning