Smartmi presenterar sin nya, större luftfuktare

Från sajten:
image

Att fukta luften kan vara bra i vissa situationer. Nackdelen är ofta att dagens luftfuktare har för liten vattentank vilket Smartmi nu presenterat en lösning på.

Kinesiska företaget Smartmi har nu officiellt presenterat sin senaste produkt. Nya Smartmi Evaporative Humidifier 3 har en 5-liters vattentank och kan fukta luften med 350 ml/tim som ger upp till 14,2 timmars drift. Den är utrustad med smarta kontroller och har en tyst drift (under 50 decibel).

Dessvärre är den inte kompatibel med Apple Home men har å andra sidan fått stöd för Siri Shortcuts vilket innebär att en del smarthet ändå finns att tillgå – detta då via den egna appen eller Xiaomi Home-appen som stöder Shortcuts. Stöd finns för Google Home samt Amazon Alexa.

För att hålla enheten ren så aktiveras automatiskt en teknologi som torkar enheten i 3 timmar när vattennivån sjunker vilket förhindrar skadlig bakterietillväxt. Nytt vatten fylls enkelt på från ovansidan även under drift.

Rekommenderat pris ser ut att hamna kring 169 amerikanska dollar med lansering under september månad. Mer information om Smartmi Evaporative Humidifier 3 finns att läsa på företagets hemsida.

Källa: HomeKit News

Galleri