Smartmi lanserar ny luftrenare med UV-sterilisering

Från sajten:
image

Smartmi har lanserat en ny luftrenare under eget namn. Nytt för Smartmi AirPods Purifier 2 är inbyggd UV-sterilisering.

Kinesiska företaget Smartmi har lanserat en ny luftrenare med UV-sterilisering. Företaget som under flera år tillverkat luftrenare åt Xiaomi började sälja luftrenare under eget namn förra året och nu är det dags för deras tredje modell. Smartmi Air Purifier 2 är också en av de första luftrenarna på marknaden som fått certifierieringen “Allergy Care” från TÜV Rheinland.

Smartmi Air Purifier 2

Det är en snyggt designad luftrenare som lämpar sig för större rum och miljöer. Med en unik UV-steriliseringsprocess som eliminerar bakterier och virus och ett sensorsystem för luften lämpar denna luftrenare sig även för exempelvis klassrum och sjukhus. Just UV-sterilisering är något vi inte sett till tidigare när det kommer till luftrenare vilket ger ett extra skydd åt användaren. UV-steriliseringen kan stängas av via Smartmi-appen.

Smartmi Air Purifier 2

Sensorerna i Smartmi Air Purifier 2 detekterar -PM10, PM2.5, TVOC, temperatur och luftfuktighet och dessa värden visas på OLED-displayen med touchfunktion som finns upptill. För dig som lider av allergier eller pollenproblem kan en luftrenare göra vardagen lite bättre genom att rena luften.

Smarmi Air Purifier 2 är kompatibel med Apple HomeKit, Google Home och Amazon Alexa.

Tekniska specifikationer Smartmi Air Purifier 2:

  • Rekommenderat rumsutrymme: Upp till 45 kvm
  • Clean Air Delivery Rate (CADR): 380
  • Certifieringar/standarder: RoHS 2011/65/EU, Clean Air Delivery Rate (CADR), ErP 2009/125/EC, TUV Rheinland, RED 2014/53/EU
  • Strömförbrukning: 40 W
  • Ström: 100 – 240 V
  • Mått: Bredd 26 x djup 26 x höjd 56.3 cm
  • Vikt: 5 kg

Smartmi Air Purifier 2 finns att köpa hos olika återförsäljare, bland annat Netonnet.

Källa: HomeKit News