Smartklockan Xiaomi Watch S1 Pro har 14 dagars batteritid

Från sajten:
image

Xiaomi har idag presenterat en mängd nyheter vid MWC i Barcelona. En av dessa är deras nya eleganta smarta klocka, Xiaomi Watch S1 Pro.

Vid MWC 2023 i Barcelona har Xiaomi precis presenterat sin nya smarta klocka, Xiaomi Watch S1 Pro. Den smarta klockan har ett klassiskt utseende med fokus på detaljerna där premium-material använts. Skärmen är en 1.47″ AMOLED och klockan har en roterbar krona och glaset är motståndskraftigt mot repor med sitt Sapphire Crystal Glass.

Xiaomi Watch S1 Pro kommer i två olika färger, en silverfärgad boett med brunt läderarmband samt en svart boett med ett svart armband i fluorgummi. Urtavlorna kan konfigureras med mer än 100 exklusiva varianter för allas smaker. Klockan kan hantera realtidsinformation från mer än 100 olika sportaktiviteter och för löpare finns 10 förinstallerade program som ser till att användaren får ut så mycket som möjligt av träningen. Dessutom finns de vanligaste hälsodatan tillgänglig som brända kalorier, träningsintensitet, sömnövervakning, hjärtslag och SpO2.

Batteriet i Xiaomi Watch S1 Pro räcker upp till 14 dagar och med endast 10 minuters laddning fås 2 extra dagars batteritid. Klockan har dessutom en kraftfull högtalare samt brusreducering via AI som ser till att samtal kan hållas via Bluetooth.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

1 gillning