Smart pryl förenklar rengöring i hemmet

Från sajten:
image

Företaget Hyperlychee från Indien har ni troligtvis aldrig hört talas om tidigare men de har utvecklat en smart rengöringsprodukt för ditt hem. Inför CES 2021 som drar igång nästa vecka haglar nyheterna från höger och vänster och denna produkt stack ut i det intensiva teknikbruset.

Skadu är en smart rengöringsprodukt som påminner lite om en rakapparat från Philishave. Tre roterande skrubborstar ser till att ta bort den ingrodda smutsen som finns lite överallt i hemmet. Mest användbar är den säkert för stekpannorna som ofta drar på sig en hinna av smuts som är svår att få bort med sedvanligt gnuggande.

Skadu bygger på en batteridriven enhet som har utbytbara borstar beroende på vad du vill rengöra. Det finns en borste för flaskor och burkar och en kopparskrubb som fungerar för grillgaller samt lite andra borstvarianter. Företaget har crowdfundat på såväl Kickstarter som Indiegogo och fått positiva omnämnanden i media.

En trevlig sak med deras borstar är att de är tillverkade från 100 % återvunnen plast vilket får anses vara ett bra bidrag till hållbarhetstänket.

Produkten ser ut att ha presenterats redan förra året på CES 2020 och ska levereras till sina backers nu i april. Ersättningsborstar går att köpa vilket säkert bidrar till en del av företagets intäkter.

Källa: Hyperlychee

1 gillning

Skadu ha en?

1 gillning

Jag blev sjukt sugen i alla fall!

Kan riktigt se @Esse med power tools i köket. :joy::joy::joy:

Kan bli en kalender!

1 gillning

Här kör vi inte Smeg utan DeWalt i köket. :joy::joy:

Nu pratar vi!

Man ska nog inte ha för höga varvtal med toaborsten…