Smart kökskran från Grohe förenklar vardagen

Från sajten:
image

Nu blir det enklare att sätta på och stänga av vattnet i köket vid matlagning och diskning. Grohe lanserar en ny kökskran som går att kontrollera med hjälp av handleden.

Tyska företaget Grohe lanserar nu en smart kökskran som gör det enklare att starta denna vid behov. Kökskranen, Grohe SmartControl Dual Spray är utrustad med en knapp framtill som enkelt aktiveras med valfri kroppsdel. SmartControl-knappen gör det möjligt att starta och stoppa vattenflödet samt justera vattenmängden från en mild ström till en kraftfull stråle.

Den nya sprayknappen gör det möjlighet att växla mellan två typer av strålar. Det finns också en utdragbar del av kranen som ser till att det är enkelt att komma åt varje hörn av diskhon. Kranen finns tillgänglig i två utföranden, krom och supersteel och dessutom i tre olika designvarianter: Grohe Minta, Grohe Essence och Grohe Zedra.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Vi får nog räkna med närmare 8000:- i Sverige.

Men vad är det "smarta" i denna egentligen. Känns bara som dom flyttat upp knappen istället för vredet som brukar sitta där nere och sätt en fult vrid längst ut på kranen.
Dom har helt enkelt gjort en fulare variant av deras existerande modell i samma serie.

1 gillning