Smart Home Need vill bli din kompanjon

Från sajten:
image

Vi är idag många som gillar det här med smarta hem och som har koll på vad det kan göra för oss. Samtidigt är det fler och fler som upptäcker det smarta hemmet, där en del dock inte riktigt vet vad de ska göra med det.

Här såg en italiensk startup en lucka och har skapat en tjänst som agerar som en kompanjon för dig som vill fixa ett smartare hem men också må bättre i detta. Smart Home Needs vill ta ett helhetsgrepp kring det smarta hemmet och då inte genom att sälja hårdvara, snarare att vara en hjälp på vägen. I sin tjänst kan de se till att du får ett bättre välmående i ditt hem med hjälp av smart teknik och appar, ge dig råd kring vilka produkter som behövs för att uppnå detta och via coachning och artiklar se till att guida dig i djungeln av smarta hem-produkter.

De fokuserar primärt kring olika behov, s k “Needs” och ger dig råd om hur du kan arbeta med dessa:

  • Home-work; för dig som arbeta effektivt hemifrån
  • Sleep well; för att få så bra sömn som möjligt
  • Save the earth; lev ett mer hållbart liv
  • Be safe; se till att du är trygg i ditt hem

Tjänsten erbjuder dig möjlighet att få bra koll på produkter för smarta hem. Här kan du botanisera utifrån produktkategorier, varumärken och se fördelar med produkterna. Du kan skapa en favoritlista över produkter du kanske vill ha eller behöver hemma, läsa mer om respektive produkt och sist men inte minst även jämföra produkter mot varandra för att enklare se vad som skiljer dessa åt.

Smart Home Needs

Som lite extra grädde på moset erbjuder de även konsultation kring det smarta hemmet eller kring ditt välmående och arbetslivet. Smart Home Needs vill få olika bitar i vardagspusslet att fungera så att du mår bättre och presterar optimalt med hjälp av smart hem-teknik. Är du nyfiken eller vill veta mer så har hemsidan även en del läsvärda artiklar kring smarta hem och annat smått och gott som du kan ta del av kostnadsfritt.

Smart Home Needs fungerar som ett abonnemang med olika nivåer. Det finns en fri version som inte kostar något, LEARN som kostar €19,99 per år samt FLOURISH som går loss på €49,99 per år.

Då smarta hem är en djungel idag och då det ibland är svårt att hitta den maximala nyttan med det kan detta mycket väl vara en trevlig tjänst som guidar dig och ser till att du kommer igång på ett enkelt sätt. Vad tror ni om upplägget och nyttan med Smart Home Needs? Diskutera vidare i Bubblan.

Källa: Smart Home Need

Inget litet uppdrag.