Smart batteridriven dörrvideoklocka från Tapo

Från sajten:
image

Dörrvideoklockor är ett perfekt sätt att se vem som är vid dörren utan att du behöver resa på dig. Nu har Tapo (TP-Link) lanserat en batteridriven variant.

Tapo Smart Battery Video Doorbell, eller Tapo D230S1 som den också heter är en trådlös batteridriven dörrvideoklocka. Upplösningen ligger på 2K 5 MP och den har färgseende i mörker. Synfältet är 160° och den täcker in huvud till tå via bildproportionen 4:3 och så nära som 1 meter.

I förpackningen medföljer olika kilar som kan användas för att vinkla enheten i optimalt läge vid dörren. Smart AI detektering och notiser identifierar människor och fordon. Via tvåvägskommunikation går det att kommunicera med den som är vid dörren. Lagring kan ske lokalt via ett microSD-kort (upp till 512 GB) på hubben eller via molntjänsten Tapo Care. Försöker någon sno enheten så finns det ett larm som aktiveras och varnar ägaren.

Tapo Smart Battery Video Doorbell är kompatibel med Google Home samt Amazon Alexa, tyvärr inte med Apple Home. Kapslingsklassen är IP64 vilket innebär att den tål den svenska väderleken. Det inbyggda batteriet på 6 700 mAh ska räcka upp till 180 dagar innan det behöver laddas. Mått på kameraenheten är 146 x 54 x 35 millimeter och chimen mäter 71 x 71 x 31 millimeter.

Rekommenderat pris är 1 490 kronor och mer information finns att läsa på hemsidan eller hos Kjell & Co.

Källa: Tapo