Slack har idag lanserat Dark Mode till sina desktop-appar

Från sajten:
Slack har idag lanserat Dark Mode till sina desktop-appar | Teknikveckan


image

Vi har relativt länge kunnat ändra till Dark Mode i Slack på våra mobiler för att få njuta av totalt mörker men på datorerna har temat lyst med sin frånvaro – fram tills idag.

Slack har rullat ut en uppdatering där vi äntligen kan byta till Dark Mode på våra Mac-datorer, Windows-datorer och Linux-datorer. Har du en Mac så byter du till Dark Mode genom att att först uppdatera appen i App Store, öppna Slack, gå till Preferences och sedan Themes och välj Dark. Vi gissar att processen för att aktivera på de andra operativsystemen är snarlik.

Något som däremot är lite tråkigt är att Slack inte har anpassat sin app så den kan känna av om macOS har ett ljust tema eller mörkt tema (System-wide Dark Mode) och automatiskt ändra så Slack anpassar sig till macOS inställningar. De säger dock i ett uttalande att det kommer att komma inom kort:

”In the near future, you’ll be able to set Slack to comply with whatever you have set up on your computer already, by clicking “sync with OS settings.” We’ll let you know when this is available (it’ll be soon; we just didn’t want a single other thing to delay this launch).”

Via 9To5Mac

 

Halleluja! Snyggt gjort oxå.

Verkligen! Ser riktigt mysigt ut!

Det är många som är alldeles till sig över Dark Mode i iOS13 och underrubriken till denna artikel är “Prisa gudarna så härligt!”. Vad är det jag missar med Dark Mode? Varför just Dark Mode, som i svart, och inte Magenta Mode t.ex.?

För att det är behagligare för ögonen med dark mode och dessutom så ser det bättre ut :slight_smile:

Det är väl en smaksak. Finns ju olika dark mode också. Jag gillar bättre när det är mörkgrått och inte helsvart.

Jag tycker inte om dark mode! Eller jag gillar det men mina ögon dör av det. Skitjobbigt att sitta och läsa mot svart bakgrund och vit text! I alla fall längre tider!

1 gillning

Jag kanske blir frälst när jag väl får det!