Skynda dig att köpa Meta Quest 2 innan 1 augusti

Från sajten:
image

Idag meddelade Meta att deras Quest 2 höjs med 100 dollar utan att något förändras hårdvarumässigt.

Än så länge kostar en Meta Quest 2 ”bara” 3 699 kronor med 128GB lagring. Så om man vill vara säker på att undvika den nya prislappen bör man köpa ett exemplar innan den 1 augusti.

Det är då Meta har meddelat att priset höjs med 100 dollar både för 128GB och 256GB. Spelet Beat Saber kommer ingå gratis efter prishöjningen. Anledningen till prisändringen är att produktionskostnader har gått upp och att Meta behöver medel för att fortsätta driva utvecklingen framåt för Virtual Reality.

Via: Macrumors

Det fick bli en :sweat_smile:

3 gillningar

But why?

Grabben hemma önskar sig en och har lyckats spara till en tredjedel.
Sen är ju VR skoj så lär spela jag med :grin:

Suck…. Ännu en anledning att inte köpa.
Hoppas fortfarande det dyker upp något bättre alternativ framöver som inte är Facebook.

Är inte Meta en fiskebutik i Göteborg?

2 gillningar

htc vive?

Från sajten:
image

Efter två år på marknaden ser Meta till att utvecklare har sju procent mer beräkningskraft i grafikkortet att jobba med.

Oculus Quest 2 är en av de mest populära VR-headseten på marknaden. Några av anledningarna till detta är att den är smidig utan behov för ytterligare hårdvara och att den inte kostar alltför mycket. Meta har nyligen släppt en uppdatering som ger utvecklare sju procent mer beräkningskraft i grafikkortet. Detta kommer att ge utvecklare möjligheten att ha högre pixeldensitet i grafiken utan att behöva minska på upplösningen.

Men till en början ser det ut som en något omständig process för oss att utnyttja den högra klockfrekvensen i VR-headsetet. Du kommer att behöva starta appen eller spelet och sedan ta av och på din Quest 2 för att aktivera prestandan. Förhoppningsvis ser Meta till att snygga till det där tills appar och spel faktiskt uppdaterats till att nyttja den nyfunna prestandan.

Via: The Verge