Skullcandy förnyar klassisk hörlurserie

Från sajten:
image

Skullcandy släpper två nya trådlösa lurar som är vidareutveckling av deras klassiska serie och riktiga sig till redan inbitna fans, men tror inte de har något emot om det blir dina första Skullcandy-lurar heller.

Hesh Evo är den direkta utvecklingen av Skullcandys tidigare Nesh-serie och får i detta utförande hela 36 timmars batteritid och har snabbladdning som ger tre timmars livslängd på 10 minuter. De ger oss ljud genom 40mm-element och har även inbyggd Tile-teknik som gör att vi kan hitta dem med hjälp av vår telefon. De kan bli dina i färgerna svart eller blått genom att springa till Elgiganten och komma ut 999 kronor fattigare.

Hesh ANC är nästa steg och ska ge oss brusreducering till ett överkomligt pris, för det vet alla att ANC är kvalitetsstämpeln idag. Skämt åsido så är det bra att få sagt att bara för att dessa tre bokstäver står med i specifikationen så gör det inte att det är ett par bättre hörlurar. Men det innebär att vi får både brusreducering och transparens som gör det möjligt att stänga ute eller släppa in vår omgivning. Dessa ger 22 timmars batteritid med ANC aktiverat och kommer som sin lillebror med Tile-fiunktion och 10 minuters snabbladdning. Snubblar du in på Elgiganten så får du betala 1299 kronor för dessa och kan välja mellan svart och vitt.

Via: Scullcandy.