Skitfint, skit fint eller vad man nu ska säga till Alexa

Från sajten:
image

Att röststyrda produkter kan vara smarta och behändiga är vi överens om. Men, behöver toalettstolen verkligen ha en röstassistent och måste den kosta som en mindre bil?

Kohler Numi 2.0 Smart Toilet är som det låter en smart toalettstol med inbyggd röstassistent från Amazon Alexa. Visst ser den cool ut med inbyggd LED-belysning som lyser upp i mörkret? Men, utöver den lilla haken att den kostar 11.500 amerikanska dollar så är frågan om detta är något vi behöver…

Den smarta toalettstolen kan förvisso bli din bästa vän om du blir uttråkad under toalettbesöket …och har glömt din mobiltelefon i ett annat rum. Kohler Numi 2.0 Smart Toilet visades upp för första gången på elektronikmässan CES 2019 och finns nu alltså att köpa för den som har en slant över.

Utöver inbyggd LED-belysning så har den även högtalare och självstängande toalettlock vilket kan intressera de som upprörs över icke nedfällda sådana. Den tvättar dig också både bak och fram samt rengör toalettsitsen med UV-ljus och kontrollerar såväl temperatur som position på toalettstolen. Alla funktioner styrs bekvämt från den medföljande fjärrkontrollen och musiken styrs via appen Kohler Konnect.

Källa: The Verge