Skapa stämning ute och inne med nya produkter från Philips Hue

Från sajten:
image

Philips Hue lanserar två nya utomhusbelysningar. Dessutom uppdateras Hue-appen för att skapa en perfekt atmosfär såväl inomhus som utomhus.

Signify har precis presenterat två nya produkter för Philips Hue. En vägglampa vid namn Philips Hue Inara samt pollaren Philips Hue Calla Inox som skapar trivsamhet i din trädgård. Dessutom lanseras två nya effekter i Philips Hue-appen som ökar trivsamheten såväl inomhus som utomhus.

Vägglampan Philips Hue Inara har en filamentljuskälla och en klassisk design i vintagestil. Belysningen är varmvit och dimbar och skapar en inbjudande stämning.

Philips Hue Inara product

Utöver ovan nämnda nyhet utökas sortimentet även med Philips Hue Calla pollare i rostfritt stål. En armatur som är perfekt för att lysa upp gångstigar i trädgården. Denna kan visa upp såväl vitt som färgat ljus och skapar stämning genom dessa val. Den är utrustad med LowVolt-teknik vilket gör den enkel att installera.

Philips Hue Calla Philips Hue Calla Product

Nya effekter i appen

Under första kvartalet av 2022 kommer Philips Hue-appen att uppdateras med nya effekter. De första effekterna är Candle och Fireplace som efterliknar det mjuka, glödande ljuset från ett levande ljus eller en mysig brasa. Dessa skapar perfekt och mysig stämning för en romantisk middag eller en lugn kväll i soffan. Då Philips Hue ständigt innoverar har nya generationer ljuskällor förbättrade hårdvarufunktioner jämfört med tidigare generationer. Candle- och Fireplace-effekterna utnyttjar dessa förbättrade funktioner och fungerar på alla Philips Hue-ljuskällor som är både Zigbee- och Bluetooth-kompatibla. När effekterna är tillgängliga i Hue-appen kan du se om din ljuskälla är kompatibel.

Tillgänglighet för båda nyheterna är den 8 februari och Philips Hue Inara Filament Vägglampa svart kostar 1099 kronor. Philips Hue Calla Pollare i rostfritt stål kostar 1529 kronor.

Källa: Pressmeddelande