Skapa ordning i Rackskåpet med ThingsINrack

Från sajten:
image

För dem allra flesta så är rackskåp ingenting som man behöver bekymra sig över.

Men för den som har behovet eller intresset av att verkligen ha koll på nätverket med något mer avancerade produkter hemma så kan ett rackskåp vara behjälpligt för att hålla ordning på produkterna och få en bra överblick.

ThingsINrack unifi ubiquiti rack

Tyvärr så är det många produkter som inte är skapta för att platsa in i 19″ eller tio tums rackskåp. Istället så är de tänkta att fästas på en vägg eller bara ligga fristående.

ThingsINrack unifi ubiquiti rack

Har man väl ett rackskåp så hamnar oftast produkter som små switchar eller Philips Hue hubbar i det då man vill ha allt samlat och kopplat med ethernetkabel. Det varken är, eller ser, värst organiserat ut.

ThingsINrack unifi ubiquiti rack

Det här har en man vid namn Morthen Winter rått bot på genom att producera frontar till diverse produkter och sälja via hemsidan www.thingsINrack.com

ThingsINrack unifi ubiquiti rack
På www.thingINrack.com säljer han racklösningar där man kan montera en mix av flera produkter, huvudsakligen Ubiquiti, RaspPI, HA hub, Telldus, Hue men även flera andra produkter som fästes bakpå plåtar för 1U eller 2U. Det går att ha flera olika produkter på en rad.
ThingsINrack unifi ubiquiti rack

1 gillning