Skapa din egen unika parfym och få mer plats över

Från sajten:
image

Har du också en drös med parfymflaskor i badrumsskåpet därhemma? Då kanske Ninu Smart Perfume är lösning för dig som dessutom gillar prylar.

Ninu Smart Perfume presenterades på den stora elektronikmässan CES 2021 tidigare i år och nu kan du lägga vantarna på denna via Kickstarter. Konceptet med Ninu Smart Perfume är att du via en app blandar till din egen unika doft. Ett patenterat system säkerställer att det blir möjligt att skapa dofter via din smartphone och helt efter tycke och smak. Själva parfymbehållaren är uppladdningsbar och rymmer 3 behållare som dofterna mixas från.

Det finns mer än 100 dofter att välja från och endast din fantasi sätter gränsen. Med andra ord är det slut på att famla runt bland alla parfymflaskor och du får mer plats över till annat.

Kampanjen nådde sitt mål efter endast 2 timmar så uppenbarligen finns det ett sug efter att dofta lite annorlunda. Finns för såväl kvinnor som män och är du sugen på att testa Ninu Smart Perfume så startar crowdfundingen på EUR 169. Beräknad leverans i juli 2022.

Källa: Kickstarter

Tänker mig att det är luktsinnet, framför fantasin som sätter gränserna :slight_smile: